Taller informàtic Hardware Software Internet
Personal Informàtica Personal
Empresarial Mantenimient de maquinàri Mantenimient de programari Serveis d'Internet
Contracte de serveis
Taller informàtic

Codi: SCAS017
Persona Responsaple: Antoni Casarramona

Casarramona S.A. disposa d'un experimentat i consolidat taller de reparacions de maquinari. Val a dir que fou dels pioners en oferir aquest servei permanent en informàtica dins la nostra àrea d'acció, ja que funciona ininterrompudament des de 1987.

A més d'ésser el centre on s'efectuen la majoria d'intervencions de maquinari que comporta l'activitat habitual de la nostra empresa, té les portes obertes al públic tot l'any inclús l'agost. També és responsabilitza de mantenir i respondre tots els dubtes i qüestions que plantegen els clients (i no clients) en el nostre fòrum gratuït dedicat al maquinari.

Per més informació contactar amb el responsable del servei:

Sr. Josep Mª Muñoz Prieto
jmm@casarramona.es
tel. 937336666

 

Informàtica Personal

Codi: SCAS002
Persona Responsaple: Josep Mª Muñoz Prieto

La majoria dels usuaris informàtics domèstics necessiten l'ajut professional dels nostres tècnics, sigui per resoldre dubtes, ampliacions, avaries, virus y un seguit de problemes més que li poden sorgir. A més s'enfronten al greuge de que qualsevol intervenció d'un professional sovint és costosa i pot alterar la soferta economia familiar.

Casarramona, ofereix un econòmic sistema que li donará la tranquil·litat necessària per embrancar-se en les seves petites aventures informàtiques. Així que el convidem a que conegui el nostre servei d'informàtica personal.

Per més informació contactar amb:

Sr. Josep Mª Muñoz Prieto
jmm@casarramona.es
tel. 937336666

 

Manteniment de maquinari

Codi: SCAS005
Persona Responsaple: Josep M Casarramona Obiols

Sovint els equips informàtics ocupen llocs de molta responsabilitat. Tant és així que un mal funcionament del maquinari pot ocasionar pèrdues econòmiques molt quantioses. Tots aquells equips vitals de l'empresa, sense els que no podem desenvolupar l'activitat productiva són l'objectiu d'aquest servei.

Casarramona S.A., disposa de recursos per davant qualsevol avaria de maquinari, garantir-ne la reparació o substitució en un temps mig de resposta de 24 hores. A més ens encarreguem de deixar l'equip reparat o substituït operatiu amb els mateixos programaris i configuracions originals. L'objectiu és minimitzar l'impacte de la incidència. Els interessos del client són els mateixos que els nostres. Per aquesta raó, s'efectua regularment un manteniment preventiu de tots els equips inclosos en aquest servei. Si els seus equips informàtics estan en bones condicions, la seva empresa també.

Per aquestes raons, el convidem a que conegui el nostre servei de mantaniment de maquinari:

Per mes informació contacti amb:

Sr. Josep Mª Casarramona Obiols
jmco@casarramona.es
tel. 937336025

 

Manteniment de programari

Codi: SCAS014
Persona Responsaple: Josep Mª Casarramona Obiols

El món de la informàtica és en constant evolució, potser amb més celeritat que els altres sectors. Aixó fa que el volum de productes millorats i noves versions del mateix, sigui extraordinari. Tant és així que qualsevol versió de programa (Windows, Linux, Word, Excel, Acces, Comptabilitat Dimoni, Facturació Dimoni, Comptabilitat SP, Facturació SP, etc.), en menys de 6 mesos d'ésser al mercat, ja ha sortit el producte amb els falles principals arreglats i a l'any apareix la nova versió. Aquest ritme trepidant és un greu problema pels usuaris de les aplicacions, ja que necessiten sempre tenir el producte actualitzat per gaudir de les prestacions que demana la competitivitat actual.

Casarramona, S.A. té acords amb els principals fabricants de programari de sistemes d'ofimàtica i gestió empresarial, pels quals actua d'intermediari amb l'objectiu de subministrar i instal·lar sense cap càrrec addicional pel client, les actualitzacions de programari que apareguin al mercat.

Amb el servei de manteniment de programari, ens encarreguem d'efectuar les actualitzacions a domicili, preservant les dades de les anterior versions i actuant com a lubricant entre el fabricant i el client final. A més amb aquest servei també es pot gaudir de la hot line i els fòrums d'internet dels tècnics de Casarramona, que l'ajudaran en totes les seves consultes breus, sense cap càrrec addicional.

Així que el convidem a que conegui el nostre manteniment de programari.

Per més informació contactar amb:

Sr. Josep Mª Casarramona Obiols
jmco@casarramona.es
tel. 937336666

 

Serveis d'Internet

Codi: ------
Persona Responsaple: Noemi Teixidor Villaró

Casarramona, S.A. ofereix un ampli ventall de serveis agrupats en aquest apartat, com són:

  • Alta i manteniment de dominis.
  • Hostalatge de webs.
  • Gestió de correus electrònics.
  • Creació de webs de presencia i assessorament pel desenvolupament de programes web amb gestió de base de dades.
  • Gestió d'altes de connexió amb companyies de telèfon.
  • Assessorament general internet.

Per més informació contactar amb el responsable del servei:

Sra. Noemi Teixidor Villaró
noemi@casarramona.es
tel. 937336666

 

Contracte de serveis

Codi: SCAS003
Persona Responsaple: Antoni Casarramona Obiols

És la manera mes eficient per disposar de grans professionals de la informàtica, sense comprometre's en cars contractes laborals de difícil recuperació econòmica.

Sovint, les petites companyies necessiten recursos informàtics com els de les grans empreses. Per aquesta rió Casarramona, S.A. posa a l'abast de les PIMES, especialistes de sistemes, comunicació i experts en programari de gestió. Tots ells accessibles per medi d'un sol contracte. Ni més ni menys.

Així que el convidem a que conegui el nostre CONTRACTE DE SERVEIS.

Per més informació contactar amb:

Sr. Antoni Casarramona i Obiols
antoni@casarramona.es
tel. 937336666